Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Utazzon luxusban a mennyországba

 

 

Lehetséges-e, hogy egy tisztességes vagy tisztességtelen milliárdos, lelki világa megsérüljön, ha halála után nem a neki kijáró luxusban részesül? Kísérteni fog-e, ha az utolsó „nyaralásán” nem kényeztetik megfelelően a testét?

Ezt próbálta kideríteni az olasz halottas kocsik építésére specializálódott Biemme Special Cars cég. A delikvensek interjúztatásával és az összes kínzási módszer latba vetésével sem jutottak előbbre, az eseteleges igenleges válasz veszélyes következményeit elkerülve kénytelenek voltak a saját koponyájukban mélyebbre ásni és valamit kiötölni.

 

Így jött létre a Rolls-Royce Phantom családból, a luxusban tocsogó méregdrága halottas szállítója a Rolls-Royce Phantom B12.

 

A rettegés az esetlegesen elhanyagolt, elhunyt mágnások átkától idén márciusban múlt el végérvényesen. Az eddigi legpompásabb luxushalottaskocsi ugyanis a harmadik hónap utolsó hétvégéjén debütált Tan Expo-n a bologna-i nemzetközi temetkezési kiállításon.

 

Reménykedik benne agyártó olasz cég, hogy az árral sem lőttek bakot. Míg a „donor" Phantom WB potom 385 ezer  $-ért kapható addig a B12-es több mint fél millió dollárral apasztja meg a „Luxusban a mennyek kapujáig” temetkezési vállalat bankszámláját.

 

Aki szeretne valami hasonlóban utazni egykoron az már most megcsodálhatja a pazar szállítóeszközt

 

New-Rolls-Royce-Phantom-Hearse

A pazar és kényelem vonulatot követve egy méterrel toldották meg a „sima’ Phantom nyúlfarknyi méreteit ezzel 7 m-re növelve hosszúságát. 600 alkatrészt módosítottak. Tengelytávolsága eléri a 4,76 m-t, szélessége pedig az 1,88-at. Megtartották viszont a négy ajtót és az első és hátsó utas üléseket, illetve a milliárdosokra jellemző nagy test nagy élvezet és a nagy egó terjedelmére gondolva, hagytak kényelmes 2,34 m helyett az öblös koporsónak. Hogy az utazáskor ne csak a szellem de a test is lebegjen - legalábbis ezt próbálták elérni - az építők egy szintszabályozós légrugózást eszeltek ki, felfogva ezzel a koporsó súlyát és súlytalanság érzését biztosítva az „utasnak”. A sofőrnek is kedveztek a R-R 6,75 l-es V12 benzinmotorját megtartva.

Mivel a Rolls-Royce vállalat az elmúlt 50 évben csak pár egyszeri halottszállítót  alkotott, Biemme szívből reméli, hogy velük karöltve biztosítani tudják a folyamatos évenkénti két darab, egyesével 662000 $-t (150 millió forintot) érő Rolls-Royce Phantom B12 gyártását. Így a jövendőbeli  kuncsaftok  utolsó nyaralásukra teljesen kipihenve érkezhetnek meg, megszokott színvonalon utazva, egészen a mennyek kapujáig.

 

 

 Még több Luxus:

Eladó a James Bond film luxusjachtja



0 Tovább

New-Rolls-Royce-Phantom-Hearse

0 Tovább

Eladó a James Bond film luxusjachtja

 

 

3 milliárd forintnak megfelelő dollárért eladó az a luxusjacht amelyet a legfrissebb Skyfall című James Bond filmben láthattunk. A borsos árnak vélhetően része a hajó körül viharzó média figyelem is, de önmagában sem akármilyen az a külső és belső forma, amit a tervezőknek sikerült beleszorítaniuk a remekműbe.

A 183 méter hosszú kecses jószágon egyszerre akár 12 ember is kényelmes luxusban töltheti a napot és élvezheti a páratlan belső tér nyújtotta pompát. Természetesen a beépített extráknak se szeri, se száma. Így nem lesz, gond, ha valaki egy kis kényelemre vágyik a vacsora után, amit a meseszép ebédlőben költött el.

Amennyiben nem akad vevő a potom 14,2 millió dolláros árért, akkor a tulajdonos hajlandó bérbe is adni a csodamasinát, mindössze 120.000 dollárért egy hétre. Ez már tényleg kihagyhatatlan ajánlat egy olyan hajó élvezetéért, ahol maga James Bond indult el, hogy ismételten megmentse a világot egy gyönyörű nő társaságában.

A következőkben látható az a fürdőszoba is, ahol felvették forró szerelmi jeleneteket. A berendezést a film kedvéért alakították át, a producerek pedig, amint látható lesz igazán nem fukarkodtak az anyagiakkal.

Járjuk be a csodás jachtot, kivül és belül!

2 Tovább

A Regina jacht a Skyfall c. filmből és a fantasztikus enteriőr

2 Tovább

A Regina jacht a Skyfall c. filmből, lenyűgöző külső képek

0 Tovább

Luxus a köbön

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek